Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    The Crew 2

    Megvettem, hogy a fiam tudjon kicsit bohóckodni vele. Vezet néha kicsit a városokban aztán annyi. Én viszont beletettem most 15 órát. Korábban is játszottam vele. Már az első apha körben is, aztán voltak free weekendek is.
    Szóval így 15 óra után. Azt ki merem jelenteni, hogy PS4-re ez a legjobb arcade autós játék. Ami érdem, de hát baromira nem nagy. :D És talán (?) az egyetlen ilyen open world szerű.
    Szerintem a játék szép, kellemesen hat a szemnek. A napszak változása még mindig hangulatos, és sokrétű az időjárás modell is. A fizika szar. Főleg ha egy Forza Horizon 4 a mérce. Ha DriveClub, akkor viszont f*sz*. :) Én úgy mondanám, hogy "el lehet vele lenni". Viszont minden egyes háztetőn ugrálós versenynél tikkel a szemem, akkora hülyeségnek tartom.. Viszont szerencsére nincs sok.

    Repülős és vízi versenyeket amennyire lehet ignorálom. A kettő és négy kerekű versenyek viszont nagyon változatosak. Még roncsderbi is van. Igazából ebben kb tényleg minden versenytípus benne van. Csak érződik rajta, hogy a kevesebb több lett volna.

    Így viszont eszméletlen tartalom van benne. Erre pluszban rájön a hatalmas bejárható terület. Ami engem még mindig képes levenni a lábamról. Nagyon szép, nagyon változatos.

    A játékban szereplő járművek száma elég vérszegény. Mivel kellett bele repülő, motorok, csónakok, ezért az autós felhozatal nem túl acélos. Most 14 óra körül sikerült megvennem az első olyan járművet, amit nem azért vettem, hogy egy adott játékmód megnyíljon. Lamborghini Huracán-t. Fiam egyik kedvence.. :)

    PvP-t még nem néztem meg. Viszont az poén amikor random mész az utcán, és összeverődtök páran krúzolni. Haverokkal jó móka lehet ideig-óráig.

    Szóval, szerintem a legjobb arcade autós játék PS4-re. És ezt mindenki értékelje úgy ahogy akarja. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák