Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz pulffy #190110 üzenetére

    Így néz ki az enyém két és fél évesen (heti 3-4 nap használva átlagban 1-2 órát):

    Hangzásra szeretem, és jól működik, viszont a felhasznált anyagok minősége kritikán aluli. Kb. egy év után kezdett el foszlani a párna, majd egy alkalommal felvétel közben tört ketté a fejemen. Ennyi pénzért szerintem siralmas ez a teljesítmény. Nem tudom, hogy mekkora a fejem átmérője, de a villamoson a kisgyerekek nem mutogatnak ujjal rám, hogy "anya nézd milyen nagy a bácsi feje!", szóval gondolom hogy nem bennem volt a hiba.

    Egyébként ezt az Anthem bant én sem értem. Ha egy ládának nagyobb a drop rate-je, kit érdekel? Ha annyira béna volt a Bioware csapata, hogy nem tudta ezt rendesen megírni, akkor ne a játékosokat büntessék, hanem húzzák le a rolót. Kárt nem okozott a hiba kihasználásával senkinek, ellenben ez egy baromi rossz kiadói/fejlesztői gyakorlatra világít rá. Innentől fogva ha én azt egy új játékban találok egy fegyvert, ami szerintem egész erős, ne merjem használni, mert mi van ha egy hiba miatt ilyen jó, és bannolhatnak? Ha egy játékon belüli shopban egy cucc tizedáron van, akkor ne merjem megvenni, mert mi van ha ez hiba?

    Ennyi erővel a Sony elkezdhetné bannolni az emberek accountjait, mert pár évvel ezelőtt egy frissítés előtt pár perc alatt meg lehetett csinálni az Uncharted 4 speedrun trófeáját, és biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon is van nem egy ember, aki így könnyítve szerezte meg a platinát, ezzel pedig valótlan teljesítményt mutat a profilja. Nem tudom, hogy akkor jogosnak tartanák-e a lépést azok, akik szerint ez az Anthemes ban megérdemelt.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák