Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz birorichard #195366 üzenetére

    Az a legnagyobb gond vele, hogy ez tényleg csak ennyi volt.

    Az eddigi részek alapos ismeretével mondom azt, hogy ez a GoW a külcsínt leszámítva semmi volt hozzájuk képest.

    Innentől lesznek apróbb spoilerek!

    Szóval az első Balduros harcnál, amikor meglátogatott, azt hittem, kifutok a hajam alól. Fuck yeah! Na ilyen egy God of War, gondoltam.

    És az egész játékból ez maradt a legemlékezetesebb jelenet. Súlytalan az egész. Dráma? Kire gondolsz? A (halott) feleségére, akit nem is láttunk? Vagy Baldurra? Finoman szólva sem egy szimpatikus szereplő, bár érthető motivációi vannak. Kratos? Itt azért álljunk meg...Kratos egy pszichopata tömeggyilkos. A korábbi részekben sem csak az ellenségeit (sokukat maga tett ellenséggé) darálta, hanem igazábol bárkit, aki segítségért könyörögve szembe jött vele. Szerintem aki vele tud azonosulni, ott probléma van. Persze nem egy összetett karakter, így a drámája, ha van neki egyáltalán sem az. Ahogy Athena is megmondta, meg mindig egyanaz az állat, mint eddig.

    És oké, van egy fia. Ettől szimpatikusabb kell, hogy legyen Kratos? Milyen mély dolgot képzeltek bele ebbe, amit a játék mutat?

    És a vége? Én rendesen azt vártam, hogy majd felélednek a titánok és legalább valami lesz. De lóf.szt! Még ennyit sem kaptunk! Ja, hogy a végén megint beköszön valaki...

    Egy technikailag korrekt iparosmunka az egész, kiváló szinkronhangokkal.

    Hol volt fordulat a játékban?

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák