Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    A God of war sikere nem köszönhető másnak mint a közízlésnek való megfelelésnek. Az a játék szép, jól hangzik, de a történtet csapnivaló. Kb. az a szint, amikor az Angry Birdset megfilmesítik, itt szimplán egy hack and slashből akartak Hamlet mélységű drámát kovácsolni és döbbenet, hogy mennyien beszopták, pedig nem hogy csiszolt gyémánt lett, de fekete széndarab maradt.

    Tőlem csinálhatnak a Marioból és év játékát, de attól még nem fogom komolyabbra értékelni, mert két szereplő beszélget egymással.
    Ehhez képest a Last of us Oscar gyanús alkotás, a RDR2-ről ne is beszéljünk.

    Én elhiszem, hogy Kratost egyfajta kultusz övezi( engem elkerült, mivel nem voltam konzolos), de azért mert volt fejlődés, sőt igen komoly evolúción ment át a játék, attól még nem az év játéka. Max a leglátványosabb fejlődés díját kaparinthatta volna meg.

    Persze én elfogadom, hogy sokaknak bejön, mert több konzolgeneráción keresztül ismerték és szerették meg Kratost, de pont emiatt érzem elfogultnak a szavazás eredményét.

    Egy biztos, ha nekem ajánlanom kéne játékot, játékokat vkinek, hogy mik azok amelyek miatt a ps jó választás, nem tuti, hogy az elsők között mondanám, hogy GOW.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák