Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Cső csajok.

    Két dolgot szeretnék írni.
    Egy. Látom, hogy a reggeli beszólásom megint micsoda szarlavinát indított el. Meglepett a dolog, és mivel most elég rövid időn belül már másodjára fordult ez elő, ezért teljes mértékben visszaveszek abból, hogy poénkodni próbálok. Ír mindenki azt amit akar, olyan tájszólással vagy helytelenül hülyeségeket amiket nem szégyell, én nem fogom szóvá tenni. Sok embernél ez a normális viselkedési forma, nálam nem, én szeretek ezeken jót rötyögni, de most lett elég. Megpróbálok kreatív és segítőkész kommenteket írni csak ide a topikba. Gondolkodtam, vagy ez, vagy megyek moby után.

    A másik, bár ez off ide, szóval csak röviden. Megnéztem végre a Playing Hard c. dokumentumfilmet. És meglepett, hogy mennyire jó, őszinte. Ha szar lett volna, akkor meg sem említem. De így írok róla egy szösszenetet az offtopikba. Röviden: Jason Vandenberghe-ről, a For Honor-ról, és az Ubisoft-ról szól. Konkrétan a For Honor elkészítéséről, de vannak benne pikáns dolgok. Érdekes nagyon. Nézzétek meg. Netflix-szen fent van.

    Itt a bővebb véleményem.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák