Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz vg #19635 üzenetére

    Akkor mondok neked egy egyszerű példát, T-home iptv-s modem/router (kombó) aminek külső tápja van, búg a táp is (cicereg) meg cicereg maga a készülék is, plusz a készülék vagy 60 fokon van télen, nyáron 70-80. Mondtam a szerelőnek hogy istentelen forró a készülék, meg van egy kis zaja, mintha forrna benne valami, jó lenne cserélni, azt mondta hogy kicseréli nekem, de mindegyik ilyen, mert mindenki erre panaszkodik, de ez természetes. És 3 éve teszi a dolgát ez a fos hibátlanul, pedig nyáron olyan szinten forró hogy rendesen égeti az ember kezét ha ráteszi, a sistergő/cicergő zajról nem is beszélve.

    Szóval te most hiába állítod itt hogy neked semmilyen műszaki cikked nem csinálja, mikor mindenki leírja hogy neki is csinálja.

    De tudod mit, igazad van, baszd ki a kukába a ps4-et is, mint a kínai órát.

    Fárasztani te szoktál minket, írsz valamit, jönnek rá értelmes válaszok, majd te kekk stílusban visszaböfögsz valamit. Ha senki véleménye nem érdekel, meg biztos mindenki nettó baromságokat mond és csak fáraszt téged, akkor minek írsz ide be bármit is? Vagy kérdezel bármit? Aki mindenkinél okosabb, az nem szokott kérdezősködni.

    A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Új hozzászólás Aktív témák