Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Woodslave #198559 üzenetére

    A grafika valóban nagyon jó.
    Ami még nekem kicsit szembetűnő, az az AI.

    A zombik ösztönlények, zajra, látványra reagálva neked rohannak, pipa, sőt, az elhullott társaikat is elkezdik zabálni, újszerű, frankó.De az emberi ellenfelek, te jó ég.

    Feladat: pucoljak ki egy tábort.
    Elkezdtem nindzsáskodni, egyesével levadásztam őket és a túlélők meg basszus ott sétáltak tovább a társaik hullái között a legkisebb rezzenés nélkül. Hát a viselkedésük alapján ezek zombik inkább.

    Most értem a Far Cry Primal végére és ha ott nem rejtettem el a hullát és megtalálták a helyőrségben, akkor mindenki fejvesztve rohangált fel és alá, hogy megtalálják ki a nindzsa.
    A Days Goneban semmi.
    Most már csak azért is ki fogom próbálni, hogy mi van akkor ha nem lenindzsázom őket, hanem mondjuk kilövöm egymás mellől hangtompítóssal. Azt vajon lereagálják ha egyikük eldől egy piros lyukkal a homlokán és spriccelő agyvelővel a tarkóján, vagy csak azt fogják hinni, hogy elfáradt egy kicsit és lefeküdt aludni? Még lehet oda is fognak szólni, hogy pihenj nyugodtan Joe, enyém az első őrség, utána te jössz.

    Természetesen masszívan megnehezíteni a játékot, ha a zombik cunamija mellett intelligens ellenfelekkel is meg kellene küzdeni, de jelenleg nehéz elképzelni, hogy ők eddig hogyan élték túl az apokalipszist.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák