Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz .LnB #199251 üzenetére

    A válaszom kettős. Szerintem abszolút ps ex minőségű a sztori, de nálam a Last of us nagyobbat ütött, igaz ennek még nem értem a végére.
    Nálam a LOU célba találta az apa-gyermek relációval, a Days Gone nem tudott annyira megérinteni, annak ellenére sem, hogy Sons of anarchy fan vagyok.
    Ha vki rajong a motoros létért, annak talán könnyebb lesz, de még így is azt mondom, hogy a konzolos játékok közül azért kimagaslik a minősége.
    Ha nekem a Last of us az alap, és legyen mondjuk 10 pont, akkor ez 9.
    Nem tudom hányadrészén járok a játéknak, de az átvezető videók egyre jobbak és tartalmasabbak, egyre többet tárnak fel a történetből.
    Még most is állítom, hogy ez a Last of us open world verziója és ha nem is tudja megismételni a kultikussá váló "előd" sikerét, azért nagyon nincs oka szégyenkeznie.
    Ha vki Assassin Creed szintű játékot vár, az csalódni fog a történet orientáltság és megannyi scriptelt jelenet miatt, aki meg színtiszta sztorira számít, annak meg nyűgje lehet, hogy itt vannak campek amiket ki kell pucolni, de ha nem csak a történetért, akkor a loot miatt is nagyon megéri, mert csak így válnak elérhetővé bizonyos, a túléléshez szükséges eszközök.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák