Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz marilllyo #200325 üzenetére

    A mi véleményünk ritkán fog egyezni. És ahogy olvasom most sem egyezik. De a te esetedben ez a véleménykülönbség engem nem zavar. Mert tudom, hogy te teljesen máshogy tekintesz a játékokra. Neked a főbb szempontok között van a platina megszerzése. És az, hogy ez mennyire könnyű vagy nehéz, mennyire élvezetes vagy bosszantó. Te rendszerint célt tűzöl ki magad elé minden játéknál, ezért sok mindent nem veszel figyelembe. Én viszont úgy ülök le játszani, hogy a játék nyújtson számomra olyat, amire felfigyelek. Te bizonyítasz magadnak egy játékban, én azt várom, hogy a játék bizonyítson nekem.

    Évekig, ~15-17 évig multiplayereztem PC-n, ott nekem is mindig célt kellett magam elé állítani, mert másként nem játszottam volna ennyit azokkal a multiplayer játékokkal. De nekem ennyi elég is volt az ilyen felfogású játékból. :) A bizonyítási vágyam elmúlt. Ezért sem érdekel egyetlen trófea sem.

    És pont ezért mert úgy gondolom, hogy kettőnk esete elég hasonló, ezért téged meg tudlak érteni. :) De lehet, hogy tévedek persze.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák