Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    Na gyerekek, mint írtam korábban a végére értem a Dark Souls 3 alapjátéknak. Hétvégére maradt a két DLC. Az első DLC az a Ashes Of Arieandel, hát megmondom a frankót én kicsit csalódtam ebben a dlc-ben, nagyon kis rövid volt, max ami nagyon újnak hatott a havas táj. Illetve azért Sister Friede az egyik bossfight mindenért kárpótolt.
    Aztán jött a következő DLC a The Ringed City, na gyerekek ez a Dark Souls játékok koronaékszere, rendkívül ötletes, hajam letettem kb a pálya designtól, az új ellenfelek is valami brutálisak. Teljesen más játékmódot igényel a kieg, itt azért az ember nem érzi ám magát kiskirálynak, sunnyogni kell, futni menekülni sok helyen. Rengeteg kis titok, apróság van, pl. hogyan lehet kiiktatni a köcsög kis angyalokat, akik folyamatosan megkeserítik az életünket.
    A csúcspont a bossok, gyááááááááááááááá :Y Kedvencem Gael volt, nálam ő lett a top 1 souls boss, fantasztikusan néz ki, nagyon komoly, és rengeteg movesetje van. Hatalmas élmény volt több órás küzdelemben térdre kényszeríteni. A kövi boss Midir, mivel sárkánybúzi vagyok ő is nagyon tetszett. . Sokkal könnyebbnek éreztem, mint az előzőkben említett bosst, mert lomha volt. Viszont itt 1-2 hiba, és halott az ember, illetve sajnos inkább a gyenge kamerakezeléssel kellett bajlódnom, mintsem magával a bossal. Nyilván ennek azaz oka, hogy hatalmas méretű a Boss. Még van azért néhány boss természetesen, de ők számomra a szokásos, elvárt szintet hozták
    A The Ringed City azon kevés DLC-k egyike, amiről a legtöbb játékfejlesztő példát vehetne, hogy mit is jelent igazán egy minőségi kiegészítőt lerakni az asztalra. Kb számomra olyan szinten volt, mint a Witcherben a Blood and Wine kieg. Hatalmas élmény volt, örülök, hogy részese lehettem a lezáró epizódnak.
    A The Ringed Cityvel maga a játék, hajszálnyival de megelőzte a Bloodbornet, pedig az alapjáték kivégzésekor ezt még nem gondoltam volna. Kicsit örülök, hogy végeztem vele, nem tudom ki hogy van az ilyen souls típusú játékokkal. Nagyon az alvás rovásár megy, mert én késő este játszok mindig vele, ha este lemegy vagy sem egy boss, mindkét esetben akkora adrenalin fröccsöt ad, hogy órákig csak forgolódok az ágyban, és nem tud elaludni. No, ezért különleges játékok számomra a souls típusúak, mert ezt a felpörgetett állapotot, csak nagyon kevés játék tudja kihozni belőlem...

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák