Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Tegnap este tíz óta nulla komment!? wtf? Elromlott a topik? Vagy én maradtam egyedül csak?! :D Deck is még alszik, általában ő nyitja a topikot reggelente (a bedekója után). ;]

    Na, megint előjött hétvégén nálam ez a Naruto-s téma. És Psprices-on elkezdtem figyelni az UNS4 árát. (Egyébként ez a cím, hogy Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 4 ez nem sok egy kicsit?)
    Ebben benne van a sztori amit én már nem láttam. Igaz nem vagyok oda a verekedős játékokért, de ennyit talán kibírok majd. :) 2500 szokott lenni, annyit simán megér. Van egy fullosabb verzió is, a Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm Legacy. Amiben az összes rész benne van, de azt olvastam, hogy az felesleges.

    (#201159) Carlos Padre

    Válasz gomb?! :F
    Nem a garasoskodáson múlik. Mondjuk az tény, hogy nem veszem boltból. Ennek egyszerűen az az oka, hogy sajnos nagyon sokan a HZD-hez hasonlították nekem. Ezért félek tőle kicsit. Másért nem találtam még magamnak egy példányt, nem az ára miatt.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák