Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    No Man' Sky Napló #1

    Nem tervezek erről a játékról külön írni. Előfordulhat, hogy fogok. De már most úgy látom, hogy 50-100 órát bele kellene tenni, hogy körvonalazódjon rendesen a kép. Lehet, hogy kevesebbet, még nem tudom.
    Most tartok ~4 óránál. Nem néztem meg mikor kiléptem, pedig a mentésnél írja a játék.

    Szóval, mindenki azt írta, hogy ez egy nyugis játék, úgy üljek le elé. Megfogadtam a tanácsot, és tényleg. Kicsit nehezen indul be, az elején minden új. De okosan oktat a játék, és folyamatosan jutalmaz. Így simán elrepül vele pár óra.

    Rengeteg tartalmat lebbent fel már ez a pár óra is, és valószínűleg még ennél is sokkal több van benne. Fura is volt nézni a főmenü előtt, hogy "Hello Games 2016", 2016 basszus...most meg 2019 van. Emlékszem mekkora balhé volt ebből a játékból. És rohadt nagy bűnnek tartom amit a fejlesztők csináltak az első évben. De akkor is, ilyet, hogy beleálltak, összeszorították a fogukat és folyamatosan dolgoztak rajta azóta is. Nem feledteti a múltat, de példás hozzáállás. Viszont megint ott tartunk, hogy egy három éve (azt hiszem) teljes áron megjelent játék, most van olyan állapotban mint a megjelenéskor kellett volna, és most meg 4000-ért jutottam hozzá.

    Egyébként a játékmenetben nincs nagy truváj. Gyűjtögeted a nyersanyagot, építesz ezt azt. Folyamatosan fejlődsz. És egyszer csak arra eszmélsz, hogy téridő-hajtóművel warpolgatsz a galaxisok között. :) Az elején van egy questline az "Awakenings". Ami szépen bevezet a játékba.

    Tehát nem rossz játék, de az tény, hogy ez nem való mindenkinek. Én is "elvagyok vele". Ezt a hetet megkapja esélynek. Aztán vagy beleszalad 100-150 óra, vagy lépek a következő játékra.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák