Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Megvettem a "családnak" a Spyro-t. Elképzeltem, ahogy idilli formában nevetgélve, mosolyogva, jókedvűen játszanak vele. Erre a valóság: Tiszta ideg volt mindkettő, nem tudták egyszerre irányítani a sárkányt, és forgatni a kamerát. Veszekedtek, hogy ki játsszon éppen. Nem tudták kifüstölni a kutyákat. Sírás volt. Asszony is, meg a fiam is kikészült. Én meg fogtam a fejemet, hogy hát ezt kár volt megvenni. :D

    De egyébként baromi hangulatos, szép kis játék.

    Ismerjük azt a közhelyet, hogy a grafika nem minden. De ha valami úgy néz ki mint a Days Gone, az azért baromira jól esik a szemnek és a léleknek. :D Már az elején "Te jó ég ez, hogy néz ki"-t mondogattam. De mostanra lassan minden PS4-es játékon ámulok. Érdekes, hogy mostanra már talán meg kellett volna szoknom, ehelyett az államat kapargatom a padlóról mindig.

    Ez a No Man's Sky nem egyszerű eset. Annyi minden van benne, hogy azt se tudom mit csináljak. :) Hangulatos, jó játék. Az a bajom, hogy egy idő után lazára veszi a kontroll-t a játék, és kezd magadra hagyni. Akkor meg szépen fel kell fedezni a dolgokat. Például a fejlesztésekhez ugye ezer féle material van, de magadnak kell rájönnöd, hogy mit hogyan, hol tudsz megszerezni.. Érdekesen adja az elveszettség érzetét a játék.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák