Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    The Division 2 Free Weekend vélemény

    Na, előtte ragadtam pár órát. LvL9-ig húztam a karit. És nem rossz. Nem is néz ki rosszul. De azért nem dobom el tőle az agyam grafikailag. Jatekmenetileg meg még úgy se. A sztori küldetéseket csináltam végig, szép sorba, az Űr múzeum volt az utolsó. Az jó volt, ketten nyomtuk egy sráccal, szépen okosan. De itt még ha jól vettem észre skálázódik a nehézség. Mert underlevel voltam bőven. És megcsinált, halál nélkül.

    Ugyan az ez mint a Division első része (meglepő módon :) ), csak a helyszín más. És Washington elég ingerszegény, statikus. Ez a legnagyobb baj szerintem. Azt mondják ez a játék jóval több mint az első. Hát jah, több dolgot lehet benne csinálni, de minden tennivaló ugyan az. Ezért uncsi. Pontokat védeni, kommunikációt helyre állítani, civileket védeni.. Stb és csak lősz, lősz és lősz.. Meg gyűjtögetsz. És most már marha sok féle nyersanyag van. És ez uncsi. Elsőre meg kusza is.

    A fő küldik helyszínei jók, érdekesek. Az viszont durva, hogy ingyenes időszak alatt se talált az egyik küldetéshez 4 embert!

    Rossznak nem mondanám, csak nem elég friss, hogy a továbbiakban érdekeljen. Nekem nem ér meg ez 10k-t. Viszont tényleg elég jó volt, de ennyi elég is volt.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák