Új hozzászólás Aktív témák

  • dvd24

    senior tag

    válasz .LnB #204137 üzenetére

    Pont ezt mondtam, hogy nem érződik úgy számomra, hogy félkészen jelent volna meg. Megjelenéskor már tele volt tartalommal, ami azóta is csak jön, folyamatosan javítják a hibákat is, amik elkerülhetetlenek egy ilyen játéknál.

    Ha bonyolultabb mechanikákra vágysz akkor ott az első raid amit már beletettek, később meg jön több is. Plusz ahogy szerintem Te is tisztában vagy ezzel, jóval több ez annál, hogy csak lőni kell. Ahhoz, hogy az endgameban valaki hatékony legyen már eléggé ismernie kell a játékot és olyan buildet kell összerakni ami működik és megfelelően szinergizál minden darabja minden mással. Ha valaki csak ész nélkül magára dobál cuccokat és megy heroic küldikre akkor ez lesz a végeredmény (hint: én vagyok a Khorgat_35 :) )

    Mondom, a hardcore játékosoknak az a problémája jelenleg, hogy nincs annyi lehetőség változatos buildeket építeni mint az első rész végén, emiatt hamarabb megunható, ráadásul egy bizonyos pont után a nagy RNG faktor miatt nagyon nehéz fejleszteni a geart és túlzás nélkül csak minden 200. item használható. Mindezzel együtt a rossz játéktól nagyon messze van. Szerintem. :)

Új hozzászólás Aktív témák