Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz seniman #204451 üzenetére

    Na ezt még, de erről a témáról többet nem.

    Egy család mellett ültünk a moziban a Végjáték alatt. Én az első, másfél órában már kijöttem volna a filmről, de mivel 3 órás, gondoltam csak jó lesz. Na a családban volt két kis srác. Egyik 10-12 körül, a másik 10 alatt. Volt egy jelenet, én már előre dőlve, a kezembe voltam temetkezve, és majdnem letéptem az arcomat kínomban. Miközben hallom balról, hogy ők ketten visítanak, szinte tapsolnak, önfeledtül élvezik. Dőltem visszafelé fel a székben, közben a kezemet elvéve balra fordultam, az idősebbik srác haláli rémült arccal néz rám, hogy nekem meg mi bajom, miért csinálom ezt?! Mosolyogtam rá egyet, magamban meg gondoltam, hogy talán majd ha nagyobb leszel megérted. :) Tudom, hogy nekik szól, ők (lennének egy normális társadalomban) a célközönség, nem tudtam rájuk haragudni emiatt.

    Aztán hazaérve, gondoltam megírom a véleményemet a filmről a filmvilág topikba. Hónapok óta nem írtam oda, de ki akartam ezt adni magamból. De tapasztalt fórumos révén, előbb végigolvastam mások kommentjeit a témában. Majd amikor...(huhh) egy általam jól ismert, jó fej, FELNŐTT fórumtársam azt írja, hogy hát ő többször is elpityeredett a filmen. Na ott az emberben lesz egy törés, ami átértékelteti vele, hogy van e értelme itt bármit is írni ezek után?! Nincs.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák