Új hozzászólás Aktív témák

  • #10186752

    törölt tag

    válasz .LnB #204622 üzenetére

    Sajnos óriási kamufokozatra kapcsolt az MS az elbaszott jelenlegi generációja óta.

    A probléma Don Mattrick-kal kezdődött még a 2012-es E3-on, aki ájtatos pofával jelentette be a nappali központi helyét elfoglaló csodahardvert, ami arcfelismeréssel, médialejátszással, televíziózással, állandó internetkapcsolattal és használt játékok futtatásának hiányával kecsegetető játékkonzol volt. Csak épp a játékok maradtak el, azóta is.

    The rest is history.

    Mattrickot kibaszták az MS-től, utána a Zyngától is, jött Phil, az eladások elmaradtak. Rá néhány évre kitalálta az MS a parasztvakítást, és beszüntette az adatszolgáltatását a konzol eladásairól. Jött a bullshitcunami, hogy a játékosok száma az, ami számít, meg a Live-felhasználók, meg az eltöltött játékóra, és nem a hardver.

    Eközben a Sony elérte a 20 milliót, az 50-et, a 70-et, és lassan 100-nál jár, de a saját hazugságukat továbbra is elhiszik a redmondiak.

    Arra kíváncsi lennék, hogy ha fordítva lenne most, akkor ugyanezt hazudnák? Hogy nem számít a darabszám?

    Hogy a viharba ne számítana? Egyszerű matek. Nem mindegy, hogy 90 millió ember a potenciális vásárlóm, vagy csak 30. Ráadásul úgy, hogy az egy felhasználó által vásárolt játékok száma csökken. Ha meg még játékom sincs, akkor még inkább számít.

    Az, hogy a többéves GP Ultimate-ot 300 forintért adják, mindent elmond arról, hogy hol tart az Xbox One...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák