Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Mostanában ebben a nagy melegben alig van kedvem játszani. Viszont szombaton jött egy ihlet, hogy GTSport-oznék. Neki is ültem kicsit nyúzni a játékot. Természetesen Nordschleife-n mentem. Most először próbáltam komolyabban nekiülni a játéknak. Már amennyire kontrollerrel komolyan lehet. Jól lehet szórakozni vele, jó a fizitka, jó a sebességérzet. Végül egy 6:39-re futotta nagyjából egy óra gyakorlás után, és az se lett egy tiszta kör. (onboard video: [link], TV cam video: [link]) Nagyon könnyű eldobni a vasat. :D És amennyire tudtam (mármint a kontroller miatt), kikapcsoltam pár segítséget is az "élvezet" kedvéért.

    Aztán még online is megpróbálkoztam a versenyzéssel. Na oda elkél még némi (pár száz óra) gyakorlás, és egy kormány. :) De pozitívum, hogy szerencsére idiótákkal nem találkoztam. Sőt, egyszer a rajt után 4. ként fordultam (Nordshleife-n), és érezhetően feltartottam a mögöttem lévőket, de nagyon szépen, intelligensen előztek meg. Nem kilöktek, vagy kiszorítottak.
    Mentem pár versenyt Le Mans-ban is, ott második is lettem.

    A visszajátszásoknál mindig ott van a fekete csík alul-felül? Nem lehet eltüntetni? Így elég hülyén fest az onboard videó..

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák