Új hozzászólás Aktív témák

  • ittakary

    nagyúr

    Őszintén: hogy érzitek ilyenkor ezt, hogy megveszitek a méregdrága vadonat új konzolokat 130k körül, és az újabbnál újabb játékok jönnek ki egyre rosszabb grafikával? (SZERK: most itt a futtatott minőségre gondolok. Összhatásban lehet a grafika lejön gyönyörűnek, de én itt a 800p @ 30fps-re gondolok) Egy 30"-as TV-n még azt mondom elmegy ez a 792p meg 800p és társai, de pl teszemazt elképzelem, hogy rákötném otthon az 50"-ra... Szarul látok (beépített MSAA :D) de ezt szerintem még így is kiszúrnám hogy valami nagy gebasz van a PChez képest... PCnél is ez a tendencia, hogy az ugyanolyan minőségű játékok második meg harmadik részei egyre szarabbul futnak a mesterségesen megnövelt gépigény miatt, de ott legalább a beállításokkal lehet játszani. Legjobb példa a COD széria: COD4 és Black Ops II között nem is tudom hány év volt, de a grafika ~ tökugyanaz maradt (nulla effekt változás, maximum szebb textúrákat kapott) de 10x erősebb gép kellett hozzá.
    Szvsz én nagyon csalódott lennék.. Ahogy előttem is írják: 1280x800 @ 30fps VÉRGÁZ ezekkel a hardverekkel úgy hogy még csak agyon sincsenek effektezve.. X360/PS3 grafika plusz szubjektív 10-20% egy ÖTSZÖR drágább konzolon. Not good :)

    Amúgy ezek a beépített felskálázások mennyire jók? Konzol optionsben be lehet állítani, hogy 1080p jelet adjon a TVnek és a konzol egymaga megoldja? Minősége ezeknek milyen? Teljes méretű Sample képeket lehet erről valahol látni? (Skálázás összehasonlítás 720p / 1080p esetleg XO v PS4)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák