Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Tegnap szóba került (általam :DDD ) a CUH-7116B modell szétszedése, hogy a tápot már nem 5 csavar tartja. Nos kis kutatómunka után kiderült, hogy a középső, ötödik csavar helyett egy kis patent van. Ezt ki lehet pattintani, de előtte az alaplap védő lemezt le kell szedni, mert van néhány csavar azon, ami fogja a tápot. (pár szétszedős videó, ami régebbi modellel készült előbb a táp kivételével kezdi)
    Így már kijött a táp is, és eljutottam az újrapasztázáshoz. Apró fennakadás, hogy ennél tovább (a hűtő bordák kivétele) már nem ment, mert a APU melletti 4 csavarból 3 meg se mozdult, és nem akartam feszegetni. Viszont MX4 került rá, és jelenleg halkabb, valamint a nálam egyedileg előjött fura kerregő hang is megszűnt. Holnap jobban meghajtom, remélhetőleg nem lesz gond. Ha mégis, hétfőn megy a szervizbe, mert még egyszer nem vagyok hajlandó szétszedni. :O

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák