Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    Kitoltam Detroit: Become Human-t ha már egyszer teljes játékként adták, elmondanám mit gondolok:

    Nagyon élveztem a játékot egészen addig a pontig amíg nem ment a levesbe az egész progress amit levágtam az első 80%-ban. Mindenkivel a legbékésebb utat választottam amennyire csak lehetett, és így olyan pocsék befejezést kaptam hogy az őrület. Markust lepuffantották a vonuláson, Luthert bezúzták, Karáék épphogy megúszták, de a roncstelepen felkeltek és ott volt vége tehát az úgy lógott a levegőben, Connor meg inkább lepuffantotta magát minthogy a CyberLife irányítsa.

    És mindez egy pillanat alatt változott teljesen jóról teljesen rosszra. Mindent a lehető legpozitívabban hoztam ki és egyszer csak bumm, szevasz.

    Elég szar érzés hogy csomó energiát belefeccoltam, faszán halad minden és egy vagy két (de nem több) rossz döntésen megy el az egész, de tényleg az egész.
    Megnéztem a good endinget yt-n és látszik hogy sokkal több időt és energiát tettek abba mint a haláltáboros befejezésbe.

    Teljesen invesztált voltam a karakterekben, próbáltam újrakezdeni attól a ponttól hogy félrement minden (lepuffantották Markust) de valahogy már nem látom értelmét.

    Értem én hogy a játék része, meg ilyen az élet, de rendesen ürességet érzek most a félig rossz félig lezáratlan sztori miatt.
    Na de mindegy, terveztem egy második végigjátszást de így ez bukó, az életről lehúzott az egész :D

    Pár szóban összefoglalva: k*va anyád David Cage :D

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák