Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz ProEvoFan #208573 üzenetére

    Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem és jól szórakoztunk. Lehetett volna több is, de sajnos ilyen ez a pop szakma, nehéz összeegyeztetni mindent. Viszont ha úgy alakul és jön a Prophecy kieg vagy a 2.0 patch után új kaszttal is végigmennél a sztorin COOP-ban akkor ha úgy alakul szívesen játszom még.

    (#208565) S e t h szíved joga kerülni azokat amiket én szeretek (dícsértem a Nioh-t is meg a ThroneBreaker-t is, de a GOW, Spider-Man, Days Gone is ott van a szeretett listámon, gondolom azoktól is menekülsz tudom, hogy nem ;) ), nincs ezzel baj mert más az ízlésünk de ettől függetlenül nem kezdesz el személyeskedni és nem szállsz rá 1 játékra amiről eldöntötted, hogy nem érdekel.

    (#208569) Dvix nem azért védem mert bele fektettem a pénzt. Neked is, bár nem címeztem közvetlenül neked, rendesen saját képekkel és tapasztalatokkal válaszoltam. Azt is leírtam, hogy a két lány személyisége megosztó és meg lehet érteni, ha ez nem tetszik valakinek, de ettől nem lesz 0 pontos a játék objektíven nézve.

    (#208567) .LnB jah bocs saját véleményt nem formáltál csak "kísérteties a hasonlóság". Azt, hogy mit miért nem kell észre venni, de ez biztos objektív és megalapozott vélemény:
    "This game is full of ugly women to appeal to the mentally ill SJWs that don't buy games, that's why this game bombed hard. next time make a game with sexy hot women in sexy outfits to appeal to the straight male gamers who are the ones that actually buy games."

    Az Anthem-hez meg csak annyit, hogy keress rá a Fórumban, párszor leírtam a véleményem, nem magasztaltam az egekbe nem védtem a végletekig sőt egy idő után el is engedtem, hogy reflektáljak bármire is azzal kapcsolatban itt a fórumon (inkább játszottam mint erre pazaroljam az időmet), de pl. neked sokkal több megnyílvánulásod van azzal a játékkal kapcsolatban mint nekem. És én itt megint befejezem, nem pazarolom erre az időm, megyek inkább játszom annak van értelme.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák