Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Egy jókora szünet után újra nekiugrottam a Plague Tale-nek. A story és a karakterek valami piszok jók, a zenék pedig valamiért a Game of Thrones-ra és a Witcher 3-ra emlékeztetnek, de mégis amikor meghallom egyből tudom, hogy ez a Plague Tale Innocence-ből van.

    Igazándiból ez egy baromi jó játék. Jobb mint a Hellblade szerintem, mert sokkal mélyebb kötődést alakítunk ki a karakterekkel. A Hellblade egy út a pokolba, míg ez inkább egy út a poklon keresztül. Ténylegesen az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, az a túlzott linearitás. De! Nem az egész játékra nézve. Inkább csak egy két fejezetre, ahol úgy éreztem, hogy többet akarok látni a világból, egy kicsit nagyobb szabadságot szerettem volna.

    Nálam a játék mindenestül egy 8/10. A kicsit suta gameplay vesz le az értékéből nálam, de még így is simán ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy story orientált játékot. Kicsit más stílusban is el tudtam volna képzelni a játékot, mint pl. a mostanában divatos Cinematic Adventure Game-ben (Until Dawn, Detroit Become Human stb).

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák