Új hozzászólás Aktív témák

  • Derron

    aktív tag

    Sziasztok,

    Pár hete vásároltam egy gépet, szóval még elég kezdő vagyok konzolon. A detroit become human már végig játszottam, most kezdtem el a GOW ot 2 es nehézségi szinten. Még elég új nekem ez az irányítás így elég sokszor meghalok :D De azért haladok. Több kérdésem is lenne:
    A játék elején ahol az első ilyen teleportáló szellem szörny megjelenik, találtam lent egy ládát, de egy 3 as szintű lila életerő sávval rendelkező lény őrzi, ha védekezek akkor is egy ütéssel megöl, vissza lehet majd térni később ha van elég erőm, vagy valahogy meg kéne oldani? Szeretek úgy játszani hogy minden kis zugot felfedezek, és mindent össze szedek ami hasznos lenne a játék további részén. Ezzel kapcsolatos, hogy látok olyan ládákat amikhez jelenleg nem tudok feljutni, nem találok utat, ezekhez vissza lehet majd később térni?
    A fentiek tudatában érdemes folytatásnak a Red Dead 2 választanom majd? És ha igen akkor érdemes lenne innen megvásárolni? Innen Nem tudom hogy máshol is adnak hozzá 2 DLC-t és térkép? Vagy ezt csak ők adják?

Új hozzászólás Aktív témák