Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Wlac #209621 üzenetére

    Nem azt (is!) vontad le következtetésként, hogy saját (akármilyen) accountot soha senkivel meg nem osztunk, passt oda nem adunk?

    ------------------------------------------------------------------

    (#209615) tboy93: Hát igen, a játék élvezete nálam sem csak a képernyőn történik. A borító, artwork, füzetecskék, az illat, az egyéb csecsebecsék (ha vannak) - és vitrin ofc. Viszont a magam részéről eredeti szoftvert kölcsön soha többet senkinek, akkor sem, ha sírva könyörög. :N Ezt a nehezebbik úton tanultam meg a full retail boxos Final Fantasy VIII-am kapcsán: jóbarátomnak anno kölcsönadtam 2 hétre, 3 hónap múlva vissza is került hozzám, csak a sokoldalas user manual nélkül. "Wtf ez, Pupuka?" "Ööö...elnyelte a szoba.." :W Másodjára egy hölgyeménynek adtam kölcsön, ismét 2 hétre. Ebből is lett vagy 2 hónap és mikor visszakaptam, a papírdobozon egy jó 10 centis szakadás, hevenyészve összetákolva celluxszal. Azóta senkinek semmilyen gémet.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák