Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Tudom nem sokakat érdekel, de ma is beletoltam pár órát a Children Of Morta-ba és ha már így alakult írok pár sort róla, úgy is elveszik a sok szájkarate közepette.

    Pixelart grafikájú, Roguelike játékról van szó de például a Dead Cells-hez viszonyítva sokkal történetközpontúbb. Az első Boss-on vagyok túl [link], meghaltam már vagy 2 tucatszor és eddig majdnem mindig volt valami kis történetrészlet amit egy nyugtatóan mély hangú narrátor mesél. Kellemes a történet és a cselekmény ami így olyan érzést kelt mintha a haláltól függetlenül haladna.
    Izometrikus nézetben vágunk bele a kalandokba a Bergson család tagjait irányítva akiknek nagyon eltérő képességeik vannak. Alapvető tulajdonságaikat, mint az életerő meg a sebzés, központilag tudjuk fejleszteni míg a Skilljeik mind különállóak és egyenként meg kell őket tanulni mindenkivel külön-külön. Van benne offline coop, így 1 baráttal közösen is neki lehet feszülni az ellenségeknek.
    A térképek procedurálisan generáltak, minden egyes alkalommal teljesen másképp festenek és a főellenségeket leszámítva nem nagyon találtam más fix pontot rajtuk. Vannak random feladatok, eddig ezekből 4-5-tel találkoztam kb. Obeliskek, csapdák és kincsek vannak mindenfelé, vannak könnyebb és nehezebb ellenfelek, kicsit tényleg olyan mint a Diablo csak permadeath-tel.

    Nekem grafikailag nagyon tetszik, a hangok is rendben vannak, a játékmenet is kellően pörgős-változatos eddig és a történet is érdekes a maga módján.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák