Új hozzászólás Aktív témák

  • Al365

    tag

    Hétvégén kipróbáltam a The Division 2-t, s egyből beleszerettem olyannyira, hogy meg is vettem.
    Nem rég vettem 4K-s tv-t, s gondolom e miatt is, egészen elképesztő a látvány. De nem ez volt a szerelem oka, hanem a játékmenet.
    Játszottam az 1. résszel is, de többszöri elővétel után sem tudott magába szippantani. Pedig a magyar nyelv is segíthetett volna benne. Nem tudott, mert egyedül bukásra voltam ítélve. Egyedül nem sikerült a küldetéseket megcsinálnom, de sokszor csapatban sem. Köszönhetően a COD-os játékmenetnek- Ez nálam azt jelenti, hogy amíg el nem jutsz egy pontig a küldetésben, addig folyamatosan fossa az ellenfeleket. A COD-ok mind ezzel manipulálnak.
    Példa. 4 fős csapatban már vagy 3 órája játszottuk a küldetést, s odáig jutottunk, hogy visszaszorítottak egészen az újraéledési pontig. Mikor mindenki meghalt, kezdhettük elölről. Ezt végül úgy sikerült megcsinálni, hogy én előre lopakodtam, s elérhettem azt a pontot, mikor már nem termelte az ellenfeleket újra az 1. pont. A társak kinyírták őket, s mehettünk tovább.
    A 2. részben ezen változtattak, s e miatt már egyedül is simán lehet hozni a küldetéseket. Mert most adott ellenféllel operálnak, ha azokat legyakod, akkor mehetsz tovább. Nem termeli őket újra.
    Nekem ez utóbbi sokkal szimpatikusabb.

    Seth, ha tetszett a GR Widlands, akkor tégy ezzel is próbát (még tart a free weekend). Nekem bejött mindkettő.

    [ Szerkesztve ]

    Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5

Új hozzászólás Aktív témák