Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz ProEvoFan #218849 üzenetére

    Kellene egy report rendszer ami automatikusan átrakja őket az egér használók táborába. Szerintem az sem lenne baj, ha pro kontrolleresek is véletlen bekerülnének mert láttam már nem egyszer olyat, hogy a két perifériát használó tábor pariban volt. [link]
    (Tudok akár OW-os témában is egy ügyes ürgét, aki kontrollerrel mesterien tud játszani. Ráadásul olyan magas sensitivity-n, hogy én azon normálisan irányba sem tudok fordulni. Bárcsak úgy tudnék játszani. :O )

    Ettől függetlenül igen... vannak olyanok akik kihasználják az ügyetlenebb kontrollereseket, hogy jobbnak érezzék magukat. Nálam egyetlen fps játék maradt meg eddig, az pedig az Overwatch, de már hosszú ideje ott is feltűntek az átalakítót használók. Viszont a játék mechanikájából adódóan felül lehet rajtuk kerekedni és rage quit-ig ölni őket.
    Rankedet soha többé nem vagyok hajlandó játszani fps játékban! Egyszer nagyon megjártam az OW-ban, mert egy full csapat "xim-essel" kerültünk össze rankeden. Úgy átmenetek rajtunk mint kés a vajon. Azóta megfogadtam, hogy soha többé, mert csak kiidegel.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák