Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Zoleee83 #223577 üzenetére

    Köszönöm, én is így érzem.
    Detroit: Csak a stúdió első játékához (Indigo Prophecy) volt szerencsém XBOX Classic-on, platformot váltottak, de az is maradandó élmény volt. Vagy kibírom, és előbb sikerül pótolni a Heavy Rain-t, vagy remélem fordítva is élmény még :)
    A Horizon lenyűgözött a világáról látott pár képpel, az íjra helyezett hangsúllyal (párommal a Tomb Raider-t játszva is nagyon bejött)
    Spiderman: nem vagyok Marveles, de Spiderman-t mindig bírtam. A filmek tejfölös képű interpretációi nem mindig jönnek be, bár bemelegítésnek végre megnéztem a Homecoming-ot és OK volt, de már az Xbox Classic-os Spider-man játék is élvezhető volt.
    Emellett első körben valszeg EA Access lesz: co-op A way out, Plants vs Zombies GW, és Unravel-ek a párommal + sport (ugye a FIFA19 jó gyakorlás a 20-ra? nincs akkora különbség?) +a Mass effect mindig vonzott, de az elsőt sem sikerült befejezni a sok egyéb mellett... (a konzolosdi az LA Noire-t izzította be újra X360-on a hétvégén, kétségeim támadtak, hogy az újdonságok mellett is be tudom fejezni... :D )
    Az egyetlen DS-trailer amit láttam [link] :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák