Új hozzászólás Aktív témák

  • #10186752

    törölt tag

    Tegnap este a Store felületére belépve egyszerre két promóció is elérhető volt: a Black Friday és a Christmas Sale. Kíváncsiságból megnéztem: a God of War az előbbiben 4490 Ft-ért, utóbbiban 5990 Ft-ért volt kapható.

    Az egy dolog, hogy a Sony szerint ki az a hülye, aki a drágábbat veszi meg, az viszont fogyasztóvédelmi szemmel annál aggályosabb, hogy egy cég ugyanazon terméke (mindkettő Digital Deluxe Edition) két különböző áron is fut ugyanabban az áruházban.

    Az meg már nem csak vásárló szemmel nézve bicskanyitogató, hogy több éves játékok eredeti árának 22 ezer (!) forintot tüntetnek fel csak azért, hogy az épp aktuális akciójában nominálisan minél magasabb kedvezményt írhassanak ki rá (BF - 60% a max, Christmas- 70%), persze utóbbi, a mesterségesen felhúzott árnak köszönhetően még mindig többe kerül, mint a korábbi, alacsonyabb százalékos kedvezményű játék.

    A Black Friday tisztességtelen gyakorlata miatt pont a napokban indított számos vizsgálatot kereskedők ellen a Fogyasztóvédelem, jó lenne, ha egyszer már a Sonyt is tarkón vágnák az árazási politikája miatt, mert az komplett vicc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák