Új hozzászólás Aktív témák

  • Aguinaga

    őstag

    Üdvözlöm a társaságot, pár napja csatlakoztam a PS4 táborhoz (előtte egy X360-am volt, évek óta nem nagyon használtam, maaximum a vendégségbe érkező gyerekekkel).
    Pár PS4 exkluzív címet ki akartam próbálni, ezért vettem egy PS4pro-t 3 játékkal (Horizon Zero Dawn, GT Sports, God of War - ebből kettő kapásból olyan, amit szerettem volna megnézni).
    Nem vagyok egy mai gyerek (45), de nálam a pc/ps játékok jelentik a kikapcsolódást (ha otthoni punnyadás van és nem mondjuk kirándulás).
    Sajnos 2-2,5 éve fifa függő lettem, előtte WoT függő voltam, szóval nem egyszerű..
    November 24-én üzemeltem be a PS-t, ezért ezt a holiday-es karácsonyi témát el is engedtem, de van pár játék, amit már megvettem: mivel régen NHL-függő voltam ( ;] ), így már úton van az NHL20, addig EA Access keretében NHL19-cel próbálok visszazökkeni. Asszonnyal régebben megismertettem (még PC-n) az Unravel-t, így most azt is letöltöttem EA Access-szel, meg a 2. részt is. Digitálisan megvan a Nioh (kurva nehéz nekem), Outlast 2 (még nem próbáltam, mert asszony nem bírja a horrort), Monster energy Motocross (kuka), Titanfall 2 (még nem volt időm rá) - ezek PS plusból ugye, storeból már meg vettem az Overcooked-et (jó lesz kari alatt szórakozni párosban), Fifa 20 (függőség, ugye), PES 2019 lite (nem jött be), Thief (bár itt látva az utóbbi pár napban, lehet, hogy kár volt, egyelőre nem próbáltam) és Destiny 2 (szintén nem próbáltam még) meg pár "ingyenes" játék (F2P vagy inkább P2W?) (WoT, WoWs, AW)

    Bocs a litániáért, sok oldalt visszaolvastam, de nem találtam olyan konkrét játékot, ami "on-couch" coop, de nem ilyen szellemes/gyilkolászós/autóversenyes dolog, amit a széplelkű párom is elvisel (az overcookeden kívül).. Unravel 2-t lehet ketten játszani?
    Ja, a Rayman Legends megvolt boxon, olyan pl. tetszene, csak mivel azt már kipörgettük ott anno, valami más cím jobb lenne.

    Köszönöm a tippeket előre is.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: OldSlowhand74

Új hozzászólás Aktív témák