Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Aguinaga #225726 üzenetére

    Végre egy Amigás user! :)) Istenem de jó kis masina volt az, Az 500-as volt az első amivel találkoztam ballagásomra meg kaptam anno egy 1200-ast. Én voltam a világ legboldogabb kölyke akkor, arra emlékszem hogy baromira nem volt olcsó - 1994 nyarán volt ez és 50000 forint fölött volt az ára. És ráadásul egy darabig vettem hozzá a játékokat is (nem tudtam a másolásról) a játékok legolcsóbb kiadása volt akkoriban 1499 forint, ezek voltak a Kixxx sorozatos lemezek.

    Régi szép idők...

    Más : A hatodikán vásárolt (és azóta hozzá sem nyúlt) Tekken 7 vételárát az itt kitöltött Visszatérítési űrlap segítségével a Sony visszatéríti a kártyámra.

    "Hi Zoltan,

    Thanks for your email about Tekken 7. Sorry for the delay getting back to you.

    I can see that you haven't used this yet, so I've provided a refund for the purchase price £8.99 back to your Master Card.

    Thanks,"

    Player Support Specialist
    PlayStation Support

    Tehát ha valaki meggondolná magát digitális vásárlás után és a játékot még nem töltötte le a konzolra, van még visszakozási lehetősége.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák