Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    Azért nem rossz ez a játék, toltam vele. Coop mapok vannak, bedob random játékosokat. Persze ők véletlen sem akarnak együtt mozogni a cél érdekében. :D Nemrég van konzolom, PC-s voltam, igaz egy wolfensteint kitoltam, de itt elég könnyen lehet ölni. Célozni sem nehéz.
    Én még csak egy helyszínen voltam, majd megyek a többire is, azért kíváncsi vagyok hogy mennyi map lesz a játékban, mert ha nem túl sok, akkor igen hamar megunható.
    Van egy bázis, NPC-kel, ott lehet vásárolni különféle dolgokat. Ott rohangálnak is a játékosok, azért van egy kis MMO feelingje, még ha nem is egyben van a bejárható terület.
    A harc nem olyan nehéz ha odafigyelsz hogy ne halj meg, mert ugye gyorsan újratöltődik a HP, ha fedezékbe vonulsz. Belefutottam egy public event-be is, de hirtelen nem tudtam hogy működik ez, csak egy helyszínt mutatott amit időre el kellett érni, leölni az ellenfeleket és kész, egyedül megcsináltam. Hogy mitől "public" event, azt nem tudom, mert nem lett ott több játékos sem, csak azokkal voltam, akikkel azelőtt is a mapon.
    Egyelőre ennyi, nálam rendben fut a játék, én nem érzem 20FPS-nek. A grafika átlagos, néhol igen szép viszont. Hétvégén szerintem ráfekszem picit...

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák