Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Chapel

    tag

    válasz #10186752 #226471 üzenetére

    Köszönöm ezt a kimerítő kioktatást hogy szar a Jedi Fallen Order :)
    Mint minden, szubjektív ez is. Jobb is lehetett volna. De nekem hiánypótló volt, a sok battlefrontos bohóckodás után kaptunk egy elfogadható Star Wars játékot. Ettől függetlenül nem hibátlan az a játék sem.
    Mint említettem még csak ismerkedünk egymással a Bloodborneal. Pár nemlétező funkciót kerestem csak. Közben kaptam rá választ hogy ne is keressem mert nem lesz. Nem fogok eret vágni nyugi :) Ami a történetvezetést illeti, továbbra se értem miért így kellett ezt megoldani. Foszlányokból szedegeted össze innen onnan. Ezek az ilyen "jelenetek" hogy bekopogsz egy ajtón aztán odaböfögnek valamit az ajtón túlról. Még arra se vették a fátadtságot hogy leanimáljanak egy párbeszédet nekem kicsit bazári megoldásnak tűnik. Továbbmegyek, a sztorit különböző netes oldalakon teóriázzák össze hogy mi hogy volt. Nem tudom, de nekem ezek a dolgok továbbra is azt a hatást keltik hogy valójában a készítők se nagyon tudták mit is akarnak. Mindenki kitalál hozzá magának egyet, aztán kész. Szeretem ha egy játéknak van egy íve, ami mentén halad. Történetmesélésben nincsenek a toppon, hogy finoman fogalmazzak. Amit linkeltek páran story/lore mesélést, azokat köszönöm szépen megolvasom majd :)
    Egyébként nem kell hogy fogják a kis kacsóm, nagy nyilakkal a képernyő közepén mutassa merre kell menni. De egy kicsit egyértelműbben is meg lehetett volna ezt csinálni, nyilak nélkül is, hogy tudjam jó irányba tartok, és nem csak bolyongok a pályán oda vissza. Néha körbe-körbe mentem, azt hittem hogy arra kell továbbjutni, mire kiderült hogy az is ugyanoda vezet :) Már azért kezdem kiismerni. Legalábbis egy részét az első helyszínnek. Nem szar játék, sőt van egy fajta hangulata. Emiatt is nem tettem le végleg. Nekem ilyen vámpírikus/Van Helsinges hangulatot idéz, egy kis horrorral fűszerezve. Viszont tény hogy azért többet vártam egy sokak által system seller terméktől. Különösebben nem is szép szerintem. Supersamplinget bekapcsolva is tiszta recés az egész. Igaz, nem is mai csirke, úgy hogy ezt el lehet neki nézni. A mozgásanimációk sztem egykaptafa. Az összes From Software jàtékban ilyen ahogy láttam.

Új hozzászólás Aktív témák