Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Sziasztok,

    Par honapja vettem egy ps4-et leginkabb a het eves fiamnak. Persze en is beszallok idonkent khm "besegiteni". Ertelemszeruen olyan jatekok kerulnek fel amik jatszhatoak egy gyerek szamara is, na meg erthetoek, es nem tul eroszakosak.

    Mivel emiatt eleg celzottan keresgelek amik jonak tunnek, annal nagyobb idegbajt okoz ha nem talalom meg az online rendszerben a keresett jatekot. Befizettunk agy ev psNow-ra, amiben van egy rakas cucc, de nem minden. Ez felvet par globalis es par specifikus kerdest.

    1. Ti tapasztaltatok hogy bizonyos jatekok nincsenek fent online, meg a normal ps4 store-ban sem? Azt gondoltam oda mindent felraknak, de lehet hogy el vagyok tajolva. Bizonyos jatekokat muszaj lemezen beszerezni valahonnan?

    2. Probalnam a gyereket megismertetni a lassubb real time strategiakkal, es emiatt gondoltam hogy a The Settlers-t beszerzem, de eleg zagyva infokat talaltam meg a neten hogy mar megjelent-e, vagy csak tervezik... Valaki belefutott mar? Persze online se hire se hamva.

    3. Anno ha jol emlekszem a The Last Guardian c. jatek eleg nagyot szolt, de sehol nem jon fel online. Az megint olyan amit valahonnan lemezen kell beszerezni?

    4. Ugyanez a kerdes a Never Alone c. jatekhoz.

    Meg annyi hogy Montreal-ban lakunk, es nem tudom mennyire regio fuggoek ezek a dolgok, de azert ez lehet hogy fontos info.
    Elore is koszi a segitseget!

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák