Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Összeszámoltam én is mennyit költöttem idén játékra. Hát... Lehet páran megszédülnek az összegtől.

    377 472 HUF + lemezes játékok*

    *Talán 1 lemezes játékot vettem idén, mégpedig a Torment: Tides of Numenera-t valami apró pénzért, de járt hozzá minden. Térkép, zene CD, art book stb.

    Ilyenkor azért én is elgondolkodom, hogy a lakásra költöttem idén 480k HUF-t és a hobbim majdnem ugyan ott van költségileg. A fenti összegből csak a 27k-s Anthem-et bánom, de azt annyira hogy többé a Bioware játékaira sem nézek... amit azzal a játékkal műveltek az bűncselekmény. Inkább ment volna az a pénz 2-3 indie studiónak.
    Viszont arra büszke vagyok, hogy egy kezemen meg tudom számolni az idei év Day One és Pre-order vásárlásaimat, mert a pénzem főként akciókban költöttem el, és ha nem így tettem volna tuti a másfélszerese, ha nem a duplája lenne. Annyi biztos hogy jövőre nem így lesz. Jön a Ps5 és gyűjteni kell rá. Ahogy elnézem nem lesz nehéz, csak annyi a dolgom hogy kb nem veszek játékot jövőre. Majd ha lesz hozzá kedvem csinálok egy összeállítást, hogy jövőre milyen NEM nextgen játékok érdekelnek, de lehet tényleg jobban járnék, ha nem vennék semmit és inkább kivárnám a Ps5 címeket, meg hogy milyen is lesz az a bizonyos backward compatibility.

    Az idei újévi fogadalmam hogy nem veszek Ps4-re több kacatot! :DDD

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák