Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz ProEvoFan #231742 üzenetére

    ProEvoFan, .LnB :

    Bazsi1987, sajnos nagyon, emiatt is lett ilyen hosszú időtartamú a végigjátszás, érdemes lett volna már korábban normálról nehézre állítani a nehézségi fokot, akkor annyival előbb lettem volna kész, arról nem beszélve, hogy prémium küldetések teljesítéséért jóval több lájkot kapsz, ergo hamarabb meglesz az öt csillag mindenhol.

    VTom, nagyon hiányzik a királis bakancs, de azt meg csak a királis művész adja, a többi hozzá képest olyan mintha mezítláb közlekedtem volna. :)

    hombre, egyetértek, én a politikusokkal, mamutvállalatok ceoival a főszálat végigjátszatnám a játék üzenete miatt.

    Zoleee83, neked is köszi! Engem vár a Metro Exodus, Resident Evil 2, Detroit, de ezek előtt a Watch Dogs 2-őt is be kéne fejeznem, mert foglalja a helyet és a Wildlands kiegészítő sincs befejezve, ráérek utána keresni vmit.
    De most először is felfrissítettem a ruhatáramat Al Capone cuccaival, de még mindig röhögnek rajtam az utcán. :D

    sting2
    Egyébként nagyjából két részre bontható a játék. Van a főszál és ha csak erre koncentrálsz, akkor kapsz nagyjából 40 órányi elképesztő tartalmat, ami valóban gondolkodásra, töprengésre késztet. Ehhez nem kell foglalkozni a melléküldetésekkel és a 40 óra végén is elégedetten dőlhet hátra az ember, mert egy olyan minőséget kapott, ami manapság már sajnos nagyon ritka a rókabőr és feldolgozások tengerében.
    Viszont Kojima zsenialitása abban is megmutatkozik, hogy egy komplett világot álmodott meg és annak teljessége csak akkor mutatkozik meg, ha minden egyes apró részletére odafigyelünk.
    Más open world játékoktól eltérően itt valóban van értelme a gyűjtögetésnek, mert minden egyes darab amit megtalálunk az egy puzzle kirakós darabja, ami által feltárul előttünk mi volt a kataklizma előtt.
    Arról nem is beszélve, hogy a menedékekben elszeparáltan élők a kapcsolatok aktívabbá válását követően egyre több információt megosztanak a letűnt világról és a mostaniról is. A játék egyik kedvenc momentumai közé tartozott számomra, amikor pihenés közben olvastam a rengeteg emailt, ami azoktól jött, akiknek szállítottam és ők a köszönésen kívül saját aspektusukból meséltek a világról.
    Az információk enciklopédikus jelleggel vannak felsorolva és azokat olvasva döbbentem rá mi munka lehetett ezt megalkotni. Szó szerint az olvasás élményét adta nekem egy játék, ahol egy elképesztő sci-fit olvashattam lapról-lapra, miközben aktívan részese is voltam az eseményeknek.
    Ez nem lett volna nálam teljes, ha csak a főszálat csinálom, valószínű, hogy - többek között- ezért sem éreztem terhesnek ezt a kb. 150 órát.

    sxxorp, biztosan az én készülékemben van a hiba, nem tudom lejátszani.

    utóirat: Az 51. számú memóriakártya megtalálásakor egy egészen elképesztő látkép tárult elém egy magas hegy tetejéről és akkor felcsendült egy zene, aminek a hatását mutatja, hogy még a Shazamot is elfelejtettem bekapcsolni. Naívan azt hittem, hogy könnyű lesz majd megtalálni és hát nem. A weben vmi valhalla számot emlegetnek de nem az volt, én meg nem is figyeltem rá, hogy véletlenül nem volt-e ott vmi építmény, amiből jöhetett a zene.
    A végén meg kell hallgatnom az egész soundtracket, hogy megtaláljam azt a számot, ami vmi elképesztő volt a kilátással.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák