Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz ProEvoFan #232623 üzenetére

    Nálunk 3 végigjátszás volt, abból 1 az enyém és a harmadik végére is potyogott még 4 trófea.
    Vmi egészen különleges, hogy a játék befejezését követően amikor beszéltünk itthon róla, akkor derült ki, hogy rakás szituációval nem is találkozott a másikunk.
    Mondtam, hogy ez meg ez a jelenet, párom meg válaszolt, hogy ő ilyenekkel nem is találkozott.
    Szvsz az interaktív játékok koronázatlan királya, a történet meg vmi. kivételes, nem hittem volna, hogy a Death Stranding után kapok még egy ilyen erős narratívát.
    Egy dolgot tudnék csak negatívumként felhozni, a döntési helyzetek jelentős része, szinte majdnem az összes időlimites, akkor is ha maga a szituáció ezt nem indokolja. Nem tudom erre miért volt szükség, még az is eszembe jutott, hogy ezzel is az újrajátszási faktort akarták erősíteni, mert csak kíváncsi vagy a több szálra is.
    Persze ezt is át lehetett hidalni ha ilyenkor nyomtam egy pauset, de ez akkor sem igazi.

    Viszont az igazi facepalm meg az, hogy a játék befejezését követően tudtam meg, hogy lett volna lehetőségem a fejezetek újrajátszására, ergo amikor egy hibás döntésem miatt meghalt vki., akkor tudtam volna változtatni rajta ha újra megcsinálom az adott fejezetet.
    A játék befejeztével ez értelmét vesztette, mert ha a játék közepén nyúlok bele egy fejezetbe, akkor onnan kell vinnem tovább a sztorit, mert megváltozik az idővonal.

    Szóval nem istentől elrugaszkodott felvetés, hogy lesz ebből még további végigjátszás, ez a játék megérdemli. :)

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák