Új hozzászólás Aktív témák

  • #10186752

    törölt tag

    100 óra 50 perc játék után tegnap este kiugrott az AC Odyssey-platina.

    Elképesztő, hogy ez a játék mennyire féllábas. Egyrészt bizonyos értelemben a legjobbak között a helye - fantasztikus minőségű art van a játékban, a bevilágítás szuper, azt atmoszféra kiemelkedő, a hangok csúcsfaszák, konzisztensen szép látványvilág, szóval le a kalappal! A karakterek kevés kivételtől eltekintve érdekesek, viccesek.

    Másrészt meg az egész core játékmechanika egy elbaszott koncepció a fejlődési rendszerrel együtt. Az egész fejlődési rendszert ki kéne kapni a frencsájzból, az ég világon semmi értelme nincs. Mi a francnak ölsz meg 22 kultistát a játék során azért, hogy a legvégére legyen level 6 a spear, akkor, amikor már végeztél a játékkal?? Borzalom az egész.

    A történet egy inkoherens hulladék, aminél a hatodik osztályos drámaszakkör is különbre képes.

    Olyan, mintha az Ubinál két csapat lenne: az art team, akiknek aranyba kéne önteni a kezét, a csapat, akik a környezetet megalkotják minden apró részlettel, a hangmérnők, a lighting engineer, ők a legjobbak.

    A másik meg az elbaszott idióták csapata, akiket örökre el kéne tiltani a játékfejlesztéstől. Ők azok, akik a harcrendszert, a küldetésrendszert meg a fejlődésrendszert készítik.

Új hozzászólás Aktív témák