Új hozzászólás Aktív témák

  • Frod

    addikt

    The Evil Within 2

    Teljesen vakon mentem neki a folytatásnak, előzetesen annyi infóm volt róla, hogy már nem az első rész rendezője dirigálja, és hogy van valami 'open-world' benne.
    Na most az indítás után leesett az állam. Egyrészt kapott egy új motort a játék, ami már nem úgy néz ki, mintha előző gen-ről maradt volna ránk, valamint több sztorimesélést és háttérinfót hallunk az első negyedórában, mint az első részben összesen - és ez végig így is marad.

    A játékmenet már nem a klasszikus survival-horrorokat idézi, inkább lett egy TLoU-copy, kevésbé morbid és zavaros, sokkal letisztultabb, történet és karakterorientált, sokkal "nyugatibb". Ezt egyszerre lehet beírni pro és kontra oldalra is, attól függően kinek mi a zsánere, nekem nagyon tetszett ez az irány!
    A sztori maga közvetlen folytatás, és ugyan megáll a maga lábán az előző nélkül is, de véleményem szerint erősen kell az első része hozzá.
    Ami a korábban említett open-world részt illeti a játékban 2-3 chapter során egy nyitottabb szekcióra dob minket a történet, itt lehet mellékküldetéseket is csinálni (összesen 4 db van) melyek collectible-mazochistáknak elengedhetetlennek, valamint az egyik npc sorsáról tudunk meg többet - de egyébként elhagyhatóak.
    Mivel megint került be egy 'Classic' fokozat (nightmare nehézség + no upgrade + összesen 7 mentés), és egy hozzá kapcsolódó trófea, így a platina megint elmaradt ennek híján.
    NewGame+ van, viszont Chapter Select ezúttal már nincs, így a gyűjtögetni valókat érdemes egy run alatt összeszedni.

    Az elmúlt időszak egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra az EW-sorozat!
    (harmadik részt kár várni sajnos, pocsékok lettek az eladásai)

    Do you see the white shadow?

Új hozzászólás Aktív témák