Új hozzászólás Aktív témák

  • Droughert

    tag

    Ma megérkezett a Back Button Attacment kiegészítőm. Eddig csak a Division 2-ben próbáltam, az L3-R3 lett rákonfigolva. A korábbi csalódott hozzászólókkal ellentétben, nekem azonnal kézre állt, nagyon bejön, kényelmes, észre sem veszem. Sokkal kézreállóbb számomra ezen nyomni a futást pl, mint az eredeti L3 konfiggal.
    Ha még azt is hozzáteszem, hogy ezzel az Anthemben a repülés még élvezetesebb és egyszerűbb, akkor most tömegek fognak ilyet rendelni.
    Amúgy viccet félretéve (nem kérek megjegyzéseket), én nagyon sok órát tettem az Anthembe, amiben a repülés a R3-ra volt konfigolva, és nagyon sűrűn kellett használni, aminek az lett a vége, hogy megkotlott a kontrollerem analógja. Aki sokat játszik olyan játékokkal, ahol nagyobb igénybevételnek van kitéve az L3/R3, annak még hasznos is lehet, mert ha az éllettartama kellően hosszú (erről ugye még nincs infónk), akkor a kontrollerünk élettartamát is kitolhatja, mellé meg még egy érdekes, és hasznos kiegészítő (persze, mint olvastuk, nem mindenkinek).

Új hozzászólás Aktív témák