Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Lenne egy felvetésem:

    Tegnap a CD Projekt RED bejelentette hogy
    "A játékosokat soha nem kellene arra kényszeríteni, hogy ugyanazt a játékot kétszer is megvegyék vagy fizessenek a feljavításáért. Éppen ezért a Cyberpunk 2077-et megvásárló Xbox One tulajdonosok ingyen megkapják az Xbox Series X változatot amint elérhetővé válik."

    Azzal hogy az Ms bejelentette a Smart Delivery dolgot, lehet hogy ezzel (is) lépéselőnybe került a nextgen nyitányra.
    A Sony meg kényszerhelyzetbe, eddig arra vártak hogy az Ms majd mond egy árat a Series X gépre és aztán ők is beárazzák a Ps5-öt, de ez nem történt meg eddig, most meg ugye az Ms bejelentette tegnap hogy minden saját játékuk esetében majd elég megvenni egyszer a játékot aztán a konzoljaik letöltik a maguk kompatibilis változatát és ezt felkínálják a többi fejlesztőcég felé. Erre reagált a CD Projekt RED.

    A Sonynak reagálnia kell erre szerintem mindenképp, de ha reagál akkor árat is kell mondania, aminek viszont már az Ms tud alámenni akár.

    Nem sakk-matt de igen ügyes lépés volt ez a Microsofttól...

    Lehet hogy nem véletlen a The Last of Us Part 2 késése sem ezek után? Lehet azért a késés mert a játékot fel kellett készíteni erre a kettős futtatás lehetőségére?!

    Hozzátenném mindez SAJÁT VÉLEMÉNY

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák