Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Sziasztok,
    a hálózatos topikban érdeklődtem, de senki nem válaszolt. A PS4 GTA 5 topik halott. Megpróbálom itt is hátha..

    Egy hibára szeretnék rájönni. :U
    1 éve kábelnetünk lett (optika helyett ;( ) és azóta sokszor problémám van egy PS4 online játékkal (GTA 5). Köztudottan sok probléma van a Rockstar szerverekkel is, de ennyire sz@r nem lehet. Szeretném kideríteni kinél van a hiba, mert már kikészít.
    Simán kapcsolódom, néha látok kisebb laggolást. Gyakran left-el, azaz ledob az adott szerverről. Újabban elég nehezen tudok Heistekhez csatlakozni vagy azt írja kickelve lettem, miközben nem. Ilyenkor a PSN fiókból nem tesz ki, csak az online GTA szerver dob le. Rossz netnél PSN fiókba sem tudnék belépni, az is megszakadna. Mással nem játszom, de amikor próbáltam azokkal nem volt gondom.

    A net 120/10, kábelnet, Router szolg. Technicolor TC7200, UPnP engedélyezve. Saját Routert rákötve sem jobb. utp kábel, vagy wifi ua. A net látszólag jól megy. Mérések alapján a ping is jónak tűnik. De alaposan nem tudtam tesztelni. pl parancssoros cmd (bix, google..13 ms körül) és pár online teszt alapján néztem. Távoli kapcsolódásnál lehet, hogy túl magas a ping..
    A GTA 5 online egy P2P játék.

    Tudnátok valami ötletet adni hogy tudnám kideríteni mi lehet a gond? Én kifogytam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák