Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    A Days Gone-t is úgy értékelte a szaksajtó, hogy nem vitte át az tuti!

    A játék több mint felénél kis beszámoló:
    A játék legeleje teljesen rendbe van, jó a mocap, szép a grafika, az alap bejárható táj nagyon csép. Jó, egy kicsit bugos meg vannak anomáliák de teljesen rendbe van.
    Ahogy a sztori elindul se hagy semmi kivetni valót, jók az alapok.
    De utána rohadt unalmas egy jó ideig Első két tábornál ezek a küldetések pocsékok, és semmi értelme nincs is! Gyakorlatilag csak egy időhúzás, egy tutorial ami kb 10 óra hanem több.
    Minden megöl, nincs nálad semmi, a tipikus semmi töltény meg 2 gránát minden ellen is.
    Ezen a ponton én is majdnem feladtam, mer tényleg rohadt unalmas volt. Az idegesítő benzin és scrap az az ÓCSKÁS állandó elfogyása csak tetézte az egészet. Mikor kicsit haladnál a zombik nem kihívást jelentenek, hanem idegesítenek!
    Szerintem idáig jutott a híres nemes szaksajtó az 5-6 pontokkal, bár akkor még technikailag is rosszabb volt.

    Majd előrehaladva 3. táborig: Lost Lake, elkezd kicsit beindulni a sztori, végre a karakter is ér valamit, és kitárul a világ. Mintha egy másik játékkal játszanék. Elkezdtem élvezni a küldetéseket, mert egy az, hogy izgalmasabbak voltak, kettő az, hogy volt értelme. Karakterépítő és a sztorit is vitte előbbre.
    Majd még kicsit előrébb haladva meg rohadt jó! Most találkoztam az asszonnyal és rohadt nagy flash volt. Nem megyünk sehova, igenis megvívjuk a háborút!
    Végre össze áll a kép, van értelme mindennek. Mintha egy teljesen más game-mel játszanék és már most alig várom, mit hoznak ki ebből az egészből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák