Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Carlos Padre #237151 üzenetére

    Az a helyzet, hogy mi ezekkel a videókkal kitörölhetjük... úgy 90%-ban. (És a mi alatt, minket kezdőket értem) A maradék 10% meg a R6:Siege for dummies videók. :)
    Hétvégén és tegnap odatévedtem twitch-en néhány nagyobb név streamjére (Pengu, Z1ronic, Fabian). Haszontalanok számunkra, ráadásul többet nézik a chat képernyőt, mint a játékot. A profi meccsek, videók szintén. Teljesen mást játszanak a profik, és az egész képet kell nézni, nem azt, hogy adott játékos hogy játssza például Mozzie-t. Olyan agnle-öket nyitnak, hogy az hihetetlen. Pubon, meg se merem próbálni, mert tuti, hogy több kárt okoznék vele mint hasznot, ha a csapattársaim nincsenek felkészülve rá.
    Olyan videók lehetnek hasznosak, amikor egy adott mapot mutogatnak be, trükköket.. De aki bemutatja az se egy Canadian legyen. Plat alja, vagy egy erős goldos gamer.

    Magam részéről, és most nem azt szeretném sugallni, hogy bármilyen szinten jó lennék, mert nem. De én abból tanulok, ha az ellenfél megszívat. Ilyen például Border-en, hogy Armory Lockers-ből ha kibontod a padlót, le lehet tartani Ventilation Room-ot (főleg a belépő ablakot). És ugye rengeteg ilyen van.
    Például azt is megtanultam, hogy a Claymore kell. Eleinte nem kellett, most itt 70 felett (ami valjuk be még mindig bölcsödés szint) mindenki kilép rád. Nincs kegyelem. Szépen el is kezdtem a loadout-okat átpakolni. Én tökre látom, hogy egyre értelmesebb ellenfeleket kapok. Sokkal kiélezettebb lett a játék. És úgy vagyok vele, hogy ezt videókkal még nem lehet túlzottan tanulni. Tapasztalat útján kell. Persze nem haszontalanok a videók, de még a legtöbbjüket nem tudjuk hasznosítani. Mi még nem nézünk úgy ki az ellenfelekre mint egy Shaiiko vagy Beaulo. Pedig ugye az alap, hogy védőben is nagyon agresszíven kell játszani.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák