Új hozzászólás Aktív témák

  • Cimbye

    tag

    válasz shunter #23733 üzenetére

    Ez igy van. Egy konzol elsosorban jatekra kell. Ezert vettem PS4-et. Es egy percig nem fogom megbanni hogy megvettem, mert egy nagyon jo konzol es a PS3 osszes gyermekbetegseget kinotte, es nem utolso sorban sok jo baratot szereztem psnen, szoval kvajo vetel volt :)

    Az Xbox plusz funkcioival nem is foglalkoztam az elejen viszont rajottem hogy pc-rol (win7 vagy 8) ket kattintassal lehet streamelni filmeket wifin keresztul ami nagyon jo mar csak igy filmezek :D Az Xboxos Youtube app is kvajo viszont a ps4 bongeszojebol ugyanezt el lehet erni ha ramesz hogy youtube.tv es okostelefonrol lehet youtube vidiket streamelni igy mindket konzolra ami szinten jo. Allitolag augusztusban mar lesz youtube app PS4-re is.

    Jut eszembe keresek megbizhato embert akivel tudnek digitalis jatekokat felesbe megvenni :D Ilyen gamekat lehet rolam leszedni: Nfs rivals, Fifa14, bf4 premium, lego marvel, ac4 black flag, tomb raider definitive, injustice, cod ghosts+dlck, mgs ground zeroes, spiderman 2, worms, killzone season pass, infamous :D

    Jelentkezni pm-ben :D Haddent? :D

    [ Szerkesztve ]

    PSN:HUN-Cimbye Xbox live:HUN Cimbye PS4,Xbox One,iPhone 5 HALO RULEZ!!!

Új hozzászólás Aktív témák