Új hozzászólás Aktív témák

  • Frod

    addikt

    válasz Szabi® #237774 üzenetére

    Szerintem meg a régi Prey emlegetése során tipikusan ez a nosztalgia-hullám ami előjön mindenkiből, meg az, hogy ennyi év távlatából máshogy emlékszünk a játékra/megszépítjük.
    Nekem anno sosem volt több az sem egy 'korrekt' fps-nél, de néha olyan szintű tömjénezést kap, amit nem tudok hova tenni - már utalva a balhéra a törölt 2. rész, meg a 2017-es kapcsán.
    Igen, valóban sajnálatos, de a Bethesda a már létező brand miatt címkézte ezt Preynek.
    Valamint a marketing is félrement a nagyon durván akciós, mindent-szétlövök trélerektől, mert ez nagyon nem erről szól - persze a játék utolsó harmadában a lehetőség adott rá.
    Egyébként én elsősorban mindig is Arkane játékként tekintettem rá, nagyon szeretem a stúdió munkásságát, épp ezért várós a Deathloop is.

    (#237778) saelin:
    Emlékeim szerint egyik sem lesz, FT ugye azért nem, mert a játék lényege, hogy amikor visszatérsz korábbi helyszínekre azok rendre változnak/egyre rosszabb állapotban vannak, és új lények jönnek be. Stash pedig felesleges, humán-ágon van talán az inventory bővítő skill, azt maxra fejlesztve már el lehet férni. Jómagam is a "mindet IS összeszedek" típus vagyok, de nem kell mindent elvinni.

    [ Szerkesztve ]

    Do you see the white shadow?

Új hozzászólás Aktív témák