Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz geckowize #242837 üzenetére

    Én annyira nem vagyok az első részében járatos, de hátha hasznos, mert párszor megemlítették már mások is a témát:

    Bill-egér: egy valamire való szett azért szintén 40-50e ps-hez, az átalakítók nagyrésze meg kb kuka kategória vagy a beállítgatással kell szöszölni és körülményes. Célszerű amúgy átszokni és kontrollerrel játszani konzolon, javarészt erre jutunk mindig, ha felvetődik a téma.

    Eladás: eléggé telített a piac, de keresik azért az emberek egyelőre. Nem tudom érdemes-e pl már Pro-t venni, saját részről nem vennék, mert érdekel a PS5 majd.
    Árban pont egy hete saccolgattuk, hogy 60-70 körülre bezuhanhat egy Pro is simán.

    Konzolt azért vesz az ember, hogy játsszon és nem fontos az ár utána, mert teljesítette a rendeltetését. Szóval itt pont az exkluzívok és "kényelem" miatt konzolozik többségünk.

    Egyetlen (főleg multiplayer) játék miatt nem látnám értelmét a konzolnak, ha ennyire a PC felé húz az ember és más nem nagyon érdekel titeket a PS világából, mert kb az lesz, hogy 2 hét után senki se játszik vele és eladjátok. Persze lehet bejön egyből, én PC-ről egy hét alatt tértem át úgy és nem is gondolkodom már évek óta pc-s játszásra, pedig meglenne hozzá a gép is (igaz inkább a sztori alapú játékok érdekelnek és ritkán multiplayerezek :)

    Én simán azt tanácsolnám, ha van PS-es ismerős, pár napra kérjétek kölcsön és nézzétek meg, hogy jó lesz-e. Valamint nézzetek utána a PS-es exkluzív játékoknak, mert már csak azok miatt érdemes beruházni egyre :)

    .

Új hozzászólás Aktív témák