Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    Csak megosztok veletek egy tapasztalatot,hogy mennyire gusztustalan ez az egész minden a The last of us part 2 kapcsán.
    Mint írtam is már itt,nagyon várom a játékot(nyilván nem vagyok vele egyedül) az 1 nagy kedvencem, szerintem kb már 12-szer végigjátszottam PS3 on és 4 en is.
    Ugye minap napvilágot látott hogy szivárogtattak vele kapcsolatosan pontosabban ahogy jobban utána jártam,ha jól tudom akkor egy közel 8 perces videót tettek fel amin gyakorlatilag összevágva kb. az egész story fordulatok stb. látható.
    Na most én ezt megpróbáltam mindenhogyan ahogy csak lehet elkerülni.
    Aztán tegnap telefonon este megnyitottam a Fb-ot és ott kb kb mikor 5centivel lentebb görgetsz ugye ott vannak az ismerős ajánlások akiket ismerhetsz.Az egyik gyereknél konkrétan ki volt téve a profilképe helyére a spoiler a TLOU 2 ből ami 4 szó!!!....de elég is volt kb ahhoz hogy mindent értsek.A borítóképe pedig az volt,hogy "spóroltam neked 21 ezer forintot"
    Aztán nem tudom igaz eamit kitett vagy megállja e a helyét,nem láttam a videókat,bár gyanítom igen,de iszonyat elb$szta a kedvemet és azóta sem térek napirendre ezeken az embereken.
    Egy szó mint száz,nagyon vigyázzon az aki nem akar semmit sem tudni a megjelenés előtt mert akaratlanul is bele lehet futni ilyen undorító emberek miatt. :((( :W

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák