Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    A Cities Skyline nekem megvan és pro-n a nagyobb városok megrottyantják a gépet rendesen. Nem tudom azóta változott e valami, de tavaly amikor játszogattam vele, akkor simán beesett 15 fps körülre... Ha ezt nem nézzük, akkor a piacon lévő legjobb városépítős játékot kapjuk, amihez lehet venni jó kis dlc-ket.

    A Farming Sim '19 pedig az a kategóriájú játék amit soha az életben nem jutna eszembe megvenni, mert teljesen ridegen hagy a téma, de így hogy "ingyen" adják simán rápróbálok. Egy igazi chill játéknak tűnik vidéki tájakkal, egy kis management-el stb. A Stardew Valley-t, My Time at Portia-t, Surviving Mars-t, Forager-t mind imádom! Ha ez is tud hasonló hangulatot hozni az emberre mint a fenti játékok, akkor akár kedvenc is lehet belőle, pedig az életben még nem is próbáltam hasonló játékot...

    Nem rossz hónap ez, csak akció szegény annak, aki pörgősebb játékokhoz van szokva. Nekem is kell pár nap, mire felveszem a chill köntösöm és a játék közben forró teát szürcsölgetek. (Helló Death Stranding! Tea függővé tettél. Thx.)

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák